Nämä pestolla maustetut juustokierteet sopivat hyvin kahvipöydän pikkusuolaiseksi tarjottavaksi tai esim. illanistujaisiin. Reseptin pohja on Kaarina Roinisen kirjasta Parhaat kotileivonnaiset, täytteen sovelsin itse. Tästä tulee n. 30 - 35 pientä kierrettä.

Taikina:

3½ dl vehnjäjauhoja

2 dl emmentaljuustoraastetta

2 tl leivinjauhetta

ripaus suolaa

50 g margariinia tai voita

1 prk kermaviiliä

Täyte:

1 kananmuna

3 dl emmentaljuustoraastetta

4 tl pestoa

Voiteluun:

kananmunaa

Sekoita taikinan kuivat aineet ja pehmeä rasva keskenään. Lisää kermaviili ja sekoita vain sen verran, että aineet tasoittuvat . Anna taikinan seistä jääkaapissa sen aikaa, kun valmistat täytteen. Vatkaa muna haarukalla. Sekoita sen joukkoon juustoraaste ja pesto. 

Jaa taikina neljään osaan. Kauli taikina ohueksi ja n. 18 cm korkeaksi (pituudeltaan todennäköisesti leveämmäksi)  levyksi hyvin jauhotetulla leivinalustalla. Levitä täytettä taikinalevylle reunoja myöten. Rullaa taikinaa pitkästä sivusta alkaen kuin tekisit korvapuusteja. Leikkaa rullasta korvapuustityyliin pieniä vähän kolmion muotoisia paloja. Nosta palat leivinpaperin päälle uunipellille pidempi reuna alaspäin (kuten yleensä korvapuustit). Voitele munalla. Paista 225 C asteessa n. 10 - 12 minuuttia.